Prekės kodas: ECOSH-013
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
ECOZYM PRIME + Q10, Ecosh, 90 kapsulių
Maisto papildas
ECOZYM PRIME vartojamas kai kasa nepakankamai gamina ir išskiria virškinimo fermentų, ir tai sukelia virškinimo sutrikimų. Maisto papildas virškinimui gerinti.
Kofermentas Q10, dar žinomas kaip ubichinonas, yra į vitaminą panaši riebaluose tirpi medžiaga, randama visose ląstelėse ir dalyvaujanti generuojant energiją
Kilmės šalis: | Estija |
Gamintojas: | Ecosh |
ECOZYM PRIME + Q10, Ecosh, 90 kapsulių
Maisto papildas
ECOZYM PRIME vartojamas kai kasa nepakankamai gamina ir išskiria virškinimo fermentų, ir tai sukelia virškinimo sutrikimų. Maisto papildas virškinimui gerinti.
Kofermentas Q10, dar žinomas kaip ubichinonas, yra į vitaminą panaši riebaluose tirpi medžiaga, randama visose ląstelėse ir dalyvaujanti generuojant energiją.
ECOSH - Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės kapsulės (be kietiklių, dažiklių ir kt.), maisto papildai yra be konservantų, tinkami vegetarams.
3 kapsulės
Amilazė 17000* u/g
Proteazė 4300* u/g
Laktazė 2900* u/g
Lipazė 700* u/g
Celiulazė 150* u/g
Kofermentas Q10 39.75 mg
*u=fermentų aktyvumas
Sudėtis: Amilazė, proteazė, laktazė, lipazė, celiulazė, kofermentas Q10, ryžių miltai, vegetarinė kapsulė (hidroksilpropilmetilceliuliozė).
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Vartojimas: 3 kapsulės per dieną užsigeriant stikline vandens prieš pat valgį.
Įspėjimai: Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 45g, 90 vegetarinių kapsulių, 500mg kapsulė.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kadaka tee 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Savanorių pr. 176, Vilnius, Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.