Prekės kodas: ECOSH-028
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
VITAMINAI K2 (45μg) + D3 (2000IU), Ecosh, 10 ml
Maisto papildas
Skystas vitaminų K2 ir D3 duetas širdžiai bei kaulams.
Vitaminas K padeda palaikyti normalią kaulų būklę bei padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą.
Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, normalią raumenų funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą.
Kilmės šalis: | Estija |
Gamintojas: | Ecosh |
VITAMINAI K2 (45μg) + D3 (2000IU), Ecosh, 10 ml
Maisto papildas
Skystas vitaminų K2 ir D3 duetas širdžiai bei kaulams.
Vitaminas K padeda palaikyti normalią kaulų būklę bei padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą.
Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, normalią raumenų funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą.
ECOSH - Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės (be kietiklių, dažiklių ir kt.), maisto papildai yra be konservantų, tinkami vegetarams.
1 lašas %RMV*
Vitaminas D3 50 μg / 2000 IU 1000%
Vitaminas K2 45 μg 60%
RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma).
Sudedamosios dalys: kanapių aliejus, kokosų aliejus (MCT), cholekalciferolis (vitaminas D3), menakinonas-7 (vitaminas K2).
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Vartojimas: 1 lašas per dieną, laikantis gydytojo ar vaistininko nurodymų. Vengti kontakto su pipete.
Įspėjimai: Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Jeigu esate nėščia, maitinate krūtimi ar vartojate kitus vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis – 10ml.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kadaka tee 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Savanorių pr. 176, Vilnius, Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.