Prekės kodas: ECOSH-022
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
OOMEX OMEGA-3, 300 ml
Maisto papildas
IMUNITETUI. ŠIRDŽIAI. SMEGENŲ FUNKCIJAI. REGĖJIMUI. OKSIDACINEI PAŽAIDAI. *
ECOSH citrinų skonio omega-3 maisto papildas yra pagamintas iš aukštos kokybės žuvų taukų, kuriuose ypač gausu omega-3 riebalų rūgščių EPR ir DHR. Sudėtis praturtinta ekologišku sėjamosios judros aliejumi bei vitaminais D3 ir E.
Kilmės šalis: | Estija |
Gamintojas: | Ecosh |
Maisto papildas
IMUNITETUI. ŠIRDŽIAI. SMEGENŲ FUNKCIJAI. REGĖJIMUI. OKSIDACINEI PAŽAIDAI. *
Nuo šiol ECOSH OOMEX žuvų taukai su alyvuogių aliejumi keičiami į – ECOSH žuvų taukai su Camelina sativa aliejumi.
Dabar ECOSH žuvų taukai turi net 4630 mg Omega-3 riebalų rūgščių 10 ml dozėje!
ECOSH citrinų skonio omega-3 maisto papildas yra pagamintas iš aukštos kokybės žuvų taukų, kuriuose ypač gausu omega-3 riebalų rūgščių EPR ir DHR. Sudėtis praturtinta ekologišku sėjamosios judros aliejumi bei vitaminais D3 ir E.
Citrinų skonio ECOSH žuvų taukai pagaminti iš kruopščiai atrinktų trumpai gyvenančių giliavandenių žuvų: sardinių, ančiuvių ir skumbrių. Išvalomi, koncentruojami, dezodoruojami ir stabilizuojami šiuolaikiška „Polaris“ technologija, ECOSH žuvų taukų užterštumo analizės sudėtis yra vieša. Produktas turi tarptautinio ženklo „Pollutants? No thanks!“ („Teršalai? Ačiū, ne!“) patvirtinimą.
Stabilumą užtikrina sėjamųjų judrų aliejuje esantys vitaminas E ir augaliniai eteriniai aliejai, kuriuose gausu alfa-linoleno rūgšties (ALR).
ECOSH maisto papildo sudėtyje esantis vitaminas D3 (cholekalciferolis) išgaunamas iš lanolino, kuris gaminamas iš avių vilnos.
*Platesnė informacija apie produktą:
– Omega- 3 riebalų rūgštys gali padėti palaikyti sveiką imuninę sistemą, optimalią smegenų ir pažinimo funkcijas.
– Dokozaheksaeno rūgštis (DHR) gali padėti pagerinti atmintį, išsaugoti normalų regėjimą.
– Eikozapentaeno rūgštis (EPR) ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą ir sveikas kraujagysles.
– Alfa linoleno rūgštis (ALR) padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 250 mg DHR ir EPR.
– Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų bei dantų būklę, padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.
– Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
5-10 ml | %RMV* | |
Žuvų taukai + sėjamosios judros aliejus | 4600 – 9200 mg | – |
Omega-3 riebalų rūgštys – iš kurių C20:5 (EPR) – iš kurių C22:6 (DHR) – iš kurių ALR 18:3n3 – iš kurių ALR 20:3n3 |
2315- 4630 mg 700 – 1400 mg 350 – 700 mg 950 – 1900 mg 140 – 280 mg |
– – – – – |
Vitaminas D3 | 400 – 800 IU / 10 – 20 μg | 200 – 400 % |
Vitaminas E | 1,9 – 3,8 mg α-TE | 16 – 31 % |
RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma).
Sudedamosios dalys: 61% ekologiškas sėjamosios judros aliejus (Camelina sativa, sudėtyje yra ALR riebalų rūgščių ir natūralaus vitamino E), žuvų taukai (ančiuviai, skumbrės, sardinės, sudėtyje yra EPR ir DHR riebalų rūgščių), kvapiosios medžiagos (citrina iš natūralaus citrinų žievelės eterinio aliejaus), cholekalciferolis (vitaminas D3).
Alergenų informacija: sudedamųjų dalių sąraše paryškinta.
Vartojimas: Suaugusiems ir vaikams nuo 12 metų 5–10 ml (1–2 arbatiniai šaukšteliai) žuvų taukų per dieną, vaikams nuo 3 metų – 5 ml (1 arbatinis šaukštelis) per dieną, užgeriant stikline vandens. Preparatą supilkite į matavimo puodelį ar šaukštą, venkite buteliuko sąlyčio su burna.
Įspėjimai: Jeigu esate nėščia, maitinate krūtimi, vartojate kraują skystinančius ar kitus vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
STABILŪS
Prancūzijoje paruošti ECOSH žuvų taukai yra vieni stabiliausių rinkoje: stabilumas = 2,7
Prancūzijoje paruošti ECOSH žuvų taukai yra vieni stabiliausių rinkoje – standartizuoti taukai papildyti 3000 ppm (3 g/l) tokoferolio / „Rancimat“ testo vertė yra pagrįsta ISO:6886:2015 standartais.
ŠVARŪS
Prancūzijoje paruošti ECOSH žuvų taukai yra vieni švariausių iš rinkoje esančių omega-3 žuvų taukų. Užterštumo analizės rezultatai pateikiami žemiau.
Pavadinimas | Vienetas | Kiekis |
Benzo(a)pirenas | ppb | Maks. 0,6 |
4 PAH* | ppb | Maks. 3,0 |
Dioksinai | WHO TEQ pg/g | Maks. 0,6 |
Dioksininiai | WHO TEQ pg/g | Max. 1.2 |
Dioksino tipo junginiai (PCDD/F)+ PCBs DL | WHO TEQ pg/g | Maks. 1,5 |
PCBs visi 209** | ppm | Maks. 0,006 |
Arsenas (As) | ppm | Maks. 0,006 |
Kadmis (Cd) | ppm | Maks. 0,003 |
Gyvsidabris (Hg) | ppm | Maks. 0,003 |
Švinas (Pb) | ppm | Maks. 0,015 |
DDT (sum: o,p’+p,p’) | ppm | Maks. 0,003 |
DDD (sum: o,p’+p,p’) | ppm | Max. 0,003 |
DDE p,p’ | ppm | Maks. 0,003 |
HCB | ppm | Maks. 0,003 |
Transriebalų rūgštys | % | Maks. 0,54 |
Oligomerai | % | Maks. 0,6 |
ECOSH Žuvų taukų tipiškos DHA 70 TG/EE teršalų vertės palyginti su taisyklėmis ir standartais
ECOSH žuvų taukų koncentracija paruošta naudojant aukščiausio lygio technologiją – trumpalaikį vakuuminį aliejaus distiliavimą: 30 procentų pradinio santykio iki 80 procentų ultra koncentracijos.
ECOSH žuvų taukų omega-3 yra vieni ypatingiausių polinesočiųjų ir reikalingiausių riebalų, kurių organizmas pats negamina ir kurie turi būti gaunami su maistu. Mūsų kūnas susideda iš maždaug 3 milijardų ląstelių, kurių normaliam veikimui reikia subalansuotų riebalų rūgščių. Daugiausiai kokybiškų riebalų rūgščių, t. y. riebalų, reikia mūsų smegenims ir ląstelių sienelėms.
Omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštys yra kiekvienos mūsų ląstelės membranos sudedamoji dalis ir jų santykis organizme turėtų būti 1:1, maksimalus leistinas santykis yra 5:1 omega-6 naudai. Per didelis omega-6 kiekis gali sukelti sveikatos problemų ir lėtinių uždegimų.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 150 ml.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25℃ temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 45 dienas.
GAMINTOJAS / Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija
PLATINTOJAS / Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva
PAGAMINTA / ES, Estija
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.